(АУДИО) ТОЧАК КОАЛИЦИЈА: МИЦКО ДЕНЕСКА СО ТОЧАК ОД 6000 ДЕНАРИ СИ ДОБИ НОВ КОАЛИЦИСКИ ПАРТНЕР

0
1563

Денес имав чест да имам средба со Демир Далип, при што се продолжи соработката на ВМРО-ДПМНЕ со Коалицијата на Египќани која трае подолго време.

Блокот за обнова постојано се проширува, а Египќаните се дел од тој блок кој ќе ја донесе победата со која Македонија се исправа!

Фејсбук статус на Христијан Мицковски.