АУДИО: Ставре и Горде се договараат како да не гласаат за Хашките случаи и го издаваат Грујо дека си го прчи на некоја плажа во Грција!

0
579

stavreski-goca

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=UE9Wb230lC0[/youtube]