(Аудио ) Според Зоран Ставревски, Артан Груби и Бујар Османи се КОПИЛИЊА!

0
682

zoran-stavrevski-so-mmf-banskoliev-42

25. Разговор помеѓу Гордана Јанкуловска и Зоран Ставрески

ГЈ: Што има?
ЗС: Добро бе тераме па ти сеа.
ГЈ: Слушај, абе преѓе го слушам Бујар мислам копиле е, меѓу другото нели збори дел од прославата не ова она и сеа Премиерот у собрание вике секоаш коа има потреба разговараме, редовни средби, дијалог, дрн, дрн, како шо.. па мораш така да ја тераш работата, треба цивилизирано да изгледа оти иначе се знае која друга варијанта, овој вика ВМРО не се заинтересирале за знамињата, на Телма го имаше.
ЗС: Ако не кога јас се јавив вчера со Абдулаким зборев… Сашо му вика ????
ГЈ: Токму заради тоа и тебе ти се јавувам.
ЗС: Ја и со Џеват зборев и со Абдулаким вчера вечерта.
ГЈ: Епа еве.
ЗС: И го барав и она копилено Артан Грубу, другар ти..
ГЈ: Еј твојот другар.
ЗС: И среќа не ми крена.
ГЈ: Блазеси ти… Па тој па као која гадура од човек е.
ЗС: Гад, гад, замисли ти да мораш да се дружиш со него.
ГЈ: Не, ама пази, значи колку треба да си гадура за да речеш дека тој со тенкот е убав споменик, се е освен убав.
ЗС: Да, да и ние треба да кажеме не не изненадува тогаш што и самиот за себе мисли дека е убав.
ГЈ: Не, ама пази мислам ако тоа му е убаво, како ли изгледа ружното во неговите очи
ЗС: Ха,ха,ха.
ГЈ: Убаво му е човек со шест прсти, знаеш мутант, производ на инцест.
ЗС: И ти си ненормална…ти фали некоа летва човече.
ГЈ: А, не, сигурно има некој органи од овца тој внатре, може од тоа му е убаво пази, гадура еј.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=0lBD6-FauBQ[/youtube]