(АУДИО СНИМКА) Слушнете како Цветан Трипуновски договара партиски поттрчковци на ДПМНЕ да глумат лажни незадоволни земјоделци

0
554

Слушнете како Цветан Трипуновски договара партиски поттрчковци на ДПМНЕ да глумат лажни незадоволни земјоделци.