АУДИО: Смеењето на Грујо во нов микс со снимки од бомбите – „Тони и Коце ќе го јадат“

0
1210

По извонредните „Ние сме лудаци – Ало, шо праиш“„ВМРО-МВРО“ и „Ливче нека снема“, од traykoff G доаѓа уште еден фантастичен микс со снимки од новата 13-та бомба на опозицијата насловен како „Тони и Коце ќе го јадат“.