АУДИО: Слушенете го големиот патриот Груевски како лично нарачува итно да одат пратениците и да гласаат за амнестија на Хашките случаи!

0
1035

gruevski(2)

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=O7yB0m1P_nY[/youtube]