(Аудио) Сите разговори од денешната БОМБА кои ја симнаа патриотската маска на офчарот од Леринско : Ќе се уверите каков шарлатан е Никола Груевски, за да остане на власт не го интересираат македонските национални интереси!

0
542

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=F9dyPs00-t8[/youtube]