(АУДИО) ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВИ ЛУДАЦИ МАНИЈАЦИ И ПСИХОПАТИ СЕ ЧЛЕНОВИ И СИМПАТИЗЕРИ НА ДПМНЕ: Ало, се јавува Јанев Мавчев овај Трајче Трајчев овај Јане Мавчев…

0
1234