(Аудио) Оф мори мајко, ова лудило нема крај – Гоца пребарува во „базата на судии полтрони“: Чекај да видам у тефтерчево… 2-ка, 2-ка, Апелација… еве стасав до 1-ца, само да видам…

0
648

jankuloska

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=cGzWZmMIRC8[/youtube]

Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Сашо Мијалков

 

СМ: Него да те прашам една работа. Ние кога биравме судии у 1-ца…

ГЈ: Аха

СМ: Имам овдека забележано 72-ка Лидија Петровска. Кој ја предложи неа?

ГЈ: Чекај да видам у тефтерчево…

СМ: Ај види

ГЈ: Сега не ми текнува по името…само да..тука ми е баш на маса, секунда, извини…За 1-ца беше?

СМ: Да, за 1-ца и таму ја избравме. Ја ја видов, мене ми фати око, беше добра. Многу ме интересира кој ми ја предложи.

ГЈ: Сега, сега, јас вртам дур збориме со тебе…

СМ: Да.

ГЈ: По списоциве…2-ка, 2-ка, Апелација…Марфиев закон…1-ца сигурно ми е на крај…еве стасав до 1-ца, само да видам…овде не ми се испозаокружени, а еве уште еден…Лидија Петровска, Сашка ја предложила, 72 број.

СМ: Аха. Сашка?

ГЈ: Еве. Да.

СМ: Добро.

ГЈ: И има и на рака напишано горе самото…нели она ни ги праќа материјалите…

СМ: Да, да, да.

ГЈ: Она има напишано на рака и плус, после тоа кога сме разговарале, значи сме ја штиклирале и уште еден плус и имам стаено, претпоставувам тоа врз основа на дискусијава што сме ја имале меѓу нас. Меѓутоа е од Сашка предложена, и горе на списокот, ти ти го имаш истиот, 72 на рака пишува Лидија Петровска.

СМ: 73 пишува. 72 пишува, а 73 пишува нешто друго.

ГЈ: 72 и 73 нешто друго, не можам да го разберам. А-на ра-до-…нешто

СМ: Ана Рајкова.

ГЈ: Е па ја не го дочитувам тоа Рајкова. Иначе ова е од Сашка.

СМ: Океј, добро.

ГЈ: Тоа е.