(АУДИО) НЕВЕРОЈАТНО – ПРОТЕКОА СНИМКИ ОД ПАРТИСКИ СОСТАНОЦИ ВО ВМРО: МИЦКО ГИ НАРЕДИЛ ЗЕМЈОДЕЛСКИТЕ ПРОТЕСТИ ВО ЦЕЛАВА ЗЕМЈА!!!

0
2419

Општинските комитети на ВМРО-ДПМНЕ стојат зад организацијата на протестите на земјоделците кои се одржаа во тиквешкиот регион. Ова го покажува аудио снимката од состанокот одржан во партиските простории на ВМРО-ДПМНЕ во Неготино.

На состанокот одржан на 14 септември, присутни се претставници од здружението „Тиквешки лозаро-овоштари“, претседателот на партиската комисија за земјоделство Цветан Трипуновски, како и претставници на општинските комитетите на Неготино, Кавадарци, Росоман, Градско и Демиркапија, а снимката до која дојде А1он е испратена од членови на ВМРО-ДПМНЕ.

Извор и аудио А1он