(АУДИО) НАЈНОВА 23-ТА БОМБА: Бомбите на Заев од ден на ден стануваат се покрвави за ДПМНЕ: Почнавме да слушаме и нарачки за тепање, признание за кршење на штабови, нови криминали за парцели на сред плоштад…

0
514

97568-137748

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=MjqwNHpAW8s[/youtube]