(Аудио) Миле во 2 часот по полноќ прича ли прича Кинески: Сања, мора да договориме, у 5 си одат!

0
1370

mile-janakievski-640x360

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=-BYOH6Vhh0w[/youtube]

Разговор помеѓу Миле Јанакиески и сопругата

 

Сопруга: Ало, да не си во близина или не?

МЈ: Мњмњмњмњм. Ало?

Сопруга: Да не си во близина или не, а?

МЈ: А?

Сопруга: У близина да не…

МЈ: Мњмњмњмњм. Хахахаха.

Сопруга: Леле бе. А што правите, кај сте?

МЈ: Почнавме кинески да зборуваме.

Сопруга: А бе ајде легнете си, не се глупирајте, што правите?

МЈ: Преговараме.

Сопруга: Уште?

МЈ: Тоа е.

Сопруга: 2 саат е навечер, што правите?

МЈ: Сања, мора да договориме, у 5 си одат. Што да ти кажам.

Сопруга: Што мора?

МЈ: Во 5 ќе си одат.

Сопруга: И што до 5 саат ќе си седите?

МЈ: Сања, ни планиравме, ние се консултираме, треба да платиме, кај шефот се враќаме назад, па тие напред, па тие ѕвонеа во Кина, па чекавме да се разбуди тој нивниот шеф, што да ти кажам. Сега се разбуди и така.

Сопруга: А сега зошто…само на еден ден беа дојдени тие?

МЈ: Не бе Сања, вчера виде кога си дојдов. Цела недела со нив се занимавам. Денеска е последно.

Сопруга: И утре кога ќе одиш жити се на работа, што ќе правиш?

МЈ: Ќе видиме отом-потом. Ајде се надевам…ајде

Сопруга: Ајде чао.

МЈ: Чао.