(АУДИО) КАКВО ЃУБРЕ БЕСРАМНО : Милошоски ја пречкрта Северна на својата акредитација, а преговараше за комплицирано име со две придавки пред Македонија и две после Македонија!

0
831

Пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски, кој е дел од собраниската делегација што учествува на пролетната сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа, на својата легитимација го пречкрта зборот Северна. За ваквиот потег тој се пофали на социјалните мрежи објавувајќи ја пречкртаната акредитација.

„Македонија е името на народната волја во согласност со референдумите од 1991 и 2018 година!

Искористи ги за таа цел секоја можност, секоја акредитација, секој потпис и обележје, дома и во странство, во име на правото на самоопределување и заради достоинството на секој Македонец!