(Аудио) Илчо Захариев за Александар Николоски е БАНДИТ невиден!

0
2115

janakieski-nikolovski

Претседателот на ОО СДСМ Штип, Владимир Милошев објави снимка за која рече дека е помеѓу Миле Јанакиески и Александар Николовски кои раговараат за актуелниот градоначалник на Штип, Илчо Захариев

-Илчо Захариев, бандит невиден,а највисок рејтинг има, да се крстиш, вели Александар Николовски во разговорот, посочи СДСМ.

Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Александар Николоски

Претседателот на ОО СДСМ Штип, Владимир Милошев објави снимка за која рече дека е помеѓу Миле Јанакиески и Александар Николовски кои раговараат за актуелниот градоначалник на Штип, Илчо Захариев

-Илчо Захариев, бандит невиден,а највисок рејтинг има, да се крстиш, вели Александар Николовски во разговорот, посочи СДСМ.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=UkqbfqijIF0[/youtube]