(АУДИО) ЗАЕВ: Нашиот народ треба да биде горд, ова е заеднички успех и треба да биде одбележано и запишано

0
174

Во овој тежок период за нашата земја и за целиот свет, ни стигнаа две големи вести – членството во НАТО и почеток на преговори со ЕУ. Со ова ги исполнуваме двете најголеми стратешки цели на државата. Нашиот народ треба да биде горд, ова е заеднички успех. – ова го изјави претседателот на СДСМ, Зоран Заев во свое аудио обраќање на социјалните мрежи.

Ги исполнивме двете најголеми стратешки цели

Во овој тежок период за нашата земја и за целиот свет, ни стигнаа две големи вести – членството во НАТО и почеток на преговори со ЕУ. Со ова ги исполнуваме двете најголеми стратешки цели на државата.Нашиот народ треба да биде горд, ова е заеднички успех и треба да биде одбележано и запишано.

Gepostet von Zoran Zaev am Donnerstag, 26. März 2020