(Аудио) Еве што му е мотало во тиквата правоаголна на шефот на кабинетот на Грујо : Мартин Протугер : А да имаме војна? За еден саат ќе ги смачкаме

0
595

Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Мартин Протугер

ГЈ: Така да нема со нив соживот
МП: Нема каков соживот
ГЈ: Треба да се расчисти еднаш засекогаш
МП: Ајде здравје
ГЈ: Нема здравје тоа се стратешки прашања, пушти ми ти за ова да организирам од понеделник не е нешто…
МП: Важи
ГЈ: Ок ајде

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=OZJ2Z4XuT4k[/youtube]

Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Мартин Протуѓер

МП: А војна да имаме?
ГЈ: А бе, ние ако е за да покажеме кој е посилен, за 1 саат ќе ги смачкаме.
МП: Мхм.
ГЈ: Ама работата е да не покажуваме мускули сега.

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=HIVerOj1Iws[/youtube]