АУДИО: Еве како „патриотот“ и ,,СИНОТ МАКЕДОНСКИ” Груевски договараше двојазичност и амнестија на Хашките случаи

0
2805

Слушнете како Никола Груевски и координаторот на пратеничката група на ВМРО ДПМНЕ, Силвана Бонева договараат изгласување на двојазичност и амнестија на хашките случаи во Собранието на Република Македонија. Ова ли е патриотизмот на Груевски и ДПМНЕ?