(Аудио) Еве го разговорот помеѓу министрите Јанкуловска и Ставревски: Треба да се знае кој е власт!

0
2316

На прес конференцијата на СДСМ беше презентирана аудио снимка за која што беше посочено дека е телефонски разговор помеѓу министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска и министерот за финансии Зоран Ставревски.