(Аудио) Гоца и Ставре како јатрви на селска чешма го оговараат Владимир Пешевски: Хипо ќе гостувал на ова, кај Миленко!

0
732

pres konferencija na vicepremierot vladimir pesevski

Владимир Милошев, претседател на ОО СДСМ Штип., на прес конференција објави разговори за кои рече дека се меѓу Гордана Јанкулоска и Зоран Ставрески. Во нив, вели, се гледа што мислат Јанкуловска и Ставревски за вицепремиерот Владимир Пешевски.

Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Зоран Ставрески

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=M-dIcmeqLnw[/youtube]

ЗС: Хипо ќе гостувал на ова, кај Миленко.

ГЈ: Супер, Миленко денес го читам по фејсбук, само нека гостува по такви емисии … колумната на Латас и претходните натписи на Зоран Божиновски, мислам можеш да замислиш какви вулгарности, вака, ја не ги ни дочитав до крај, претходно имаше нова серија, офанзива за Мери и што да ти кажам нека си гостува таму, супер друштво е.

Разговор помеѓу Гордана Јанкулоска и Зоран Ставрески

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=edhCZipgo1Y[/youtube]

ГЈ: Ја да ти кажам не одам, шо.. све се сведува, сегде кај што треба како магаре да се работи, јас, сегде кај што треба за сликање ,Хипо

ЗС: Да бе да, и на крајот ќе биде Хипо активниот

ГЈ: Даа

ЗС: Сељак, незнае што е Куманово, што е Струмица да го прашаш кај се

ГЈ: Абе он не знае, која река тече у Куманово, е да го прашаш која е реката у Куманово..

ЗС: Се е фолирање, ништо нема, се е фолирање. Шо не го праша Нино дали бил наа..

ГЈ: Да, еве..

ЗС: Или Бети

ГЈ: Не знае која река е, а не па куќи поплавени, мислам..

ЗС: Он знаел у Куманово што требало, иии, требало да им се достави на луѓето, требало..

ГЈ: Сто цигани собра од таму, мислам..