АУДИО: Големиот „патриот“ од Леринско, Грујо лично инсистира кај Бонева Силванева за амнестија на Хашките случаи!

0
698

boneva-gruevski

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=jionnQyQ41o[/youtube]