(АУДИО) БОМБИТЕ И ДЕТОНАЦИИТЕ ЗА ДПМНЕ СТАНУВААТ ПОКРВАВИ И ПОГОЛЕМИ,ОД ШТИП ФРЧАТ ПЦУЕЊА, ЗАКАНИ,УЦЕНИ, КОПИЛИЊА, МАЈКИ, ШАЈКИ И ГЛАСОТ НА ЛАКИ КАКО ПЛУКААТ ПО ГРУЈО!

0
435

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=0lBD6-FauBQ[/youtube]