АУДИО БОМБА : НА ИНТЕРНЕТ СЕ ПОЈАВИ ТРАНСКРИПТ ОД РАЗГОВОР ПОМЕЃУ АЛЕКСАНДАР ПАНДОВ И ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ

0
3475

М: Како оди работава Пандов?

П: Чути, едвај дишам, смрди корни ова коњов под мене, жешко и запурно ептен шефе, ти барем си по кошула и немаш гајле на жешково плус имаш кондиција од теретана шо одеше, а ја се смрдив од глава до петици.

М: Аман бе Пандов земи насмеј се тро, да не фати малце камера и сликаров па после ако сакаш по гол газ слечи се.

П: Абе шефе, значи овие од Припор ни капата не ја вада, која стока се упм да знајш само …

М: Доста бе аман не кукај, не гледаш зад тебе дека се и можи да не слушна?!

М: Здраво! Здраво! Влези во џипов кај мене има клима нека те освежи малце, одмори за наредната фотосесија а после че му ја мислиме за после. Ајт, отидов ја.

ОВАЈ ТРАНСКРИПТ Е ИЗМИСЛЕН ОД СТРАНА НА ТВИТЕРЏИЈА НО СО МАЛИ ИЗМЕНИ ОД НАША СТРАНА И СО ДОЗА НА ИРОНИЈА ЗАТОА ШТО МИСЛИМЕ ДЕКА ПАНДОВ И МИЦКОСКИ ГО КОРИСТАТ ,,ИЛИНДЕН”  ЗА ПАРТИСКИ ПОЕНИ ВО РЕЖИЈА НА ВМРО-ДПМНЕ.