(Аудио)Грујо: Mи изгледа многу гадно и некако си викам да не не зезнат после нешто

0
1219

gruevski avtopat stip 2

[youtube height=”500″ width=”600″]https://www.youtube.com/watch?v=uV2DdrzQtwc[/youtube]

Разговор помеѓу Миле Јанакиески и Никола Груевски

 

НГ: Што ме исклучи бе Миле?

МЈ: Исклучи, јас викав ало, ало не се слушаше.

НГ: А. Некако кога ќе го споредам тоа од прошлиот пат и ова сега, ми изгледа многу гадно и некако си викам да не не зезнат после нешто, што знам, а? Ваљда нема.

МЈ: Вака не би требало сега.

НГ: Добро.

МЈ: Океј.

НГ:  Збори па кажи ми. После секој нов момент јавувај ми.

МЈ: Важи.

НГ: Значи секој, и сега и во наредните денови. На секој нов момент јавувај ми се, да не направиме некоја глупост, као…као што имаше минатиот пат, волку-толку-онолку. Ајде.

МЈ: Добро. Чао.

НГ: Ајде.