АРТАН ГРУБИ: ВМРО ДПМНЕ ГИ САБОТИРАШЕ КОРИДОРИТЕ СО АЛБАНИЈА И КОСОВО

0
418

Артан Груби во изјава за ,,Клил Плус” : ,,ВМРО-ДПМНЕ ги саботираше коридорите со Албанија и Косово.