АРТАН ГРУБИ : БЕХТЕЛ И ЕНКА ИМААТ НАД 2 000 СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА, ГИ ПОВИКУВАМ СИТЕ РАБОТНИЦИ ДА АПЛИЦИРААТ ЗА РАБОТА

0
580
  • Јас сметам дека треба сите градежни компании и сите работници во земјата да добијаат можност да работат за ,,БЕХТЕЛ и ЕНКА”, таму има над 2 000 работни места.

    И ја користам приликата да ги повикам граѓаните да аплицираат за работно место при компанијат ,,БЕХТЕЛ и ЕНКА” на мејлот [email protected] и да станат дел од овој огромен проект, да стекнат такво искуство кое ќе им биде непроценливо за нивната кариера каде ќе ги бара секоја компанија за работа по завршувањето на проектот.

Вицепремиерот и првиот потпретседател на владата, Артан Груби во интервју за Канал 5.