АРСОВСКА: СКОПЈЕ ЌЕ СЕ УКРАСУВА И ЌЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПРЕЧЕК НА НОВА ГОДИНА НА ПЛОШТАД

0
803

Данела Арсовска на ,,360 степени”: “Овие денови ќе излеземе со прес конференција на која ќе ја објавиме програмата за пречекот на новата година на плоштад, ќе биде градот украсен. – Арсовска на ТВ Алсат М во емисијата 360 степени”.