АРСОВСКА ПОРАДИ ЗДРАВСТВЕНИ ПРИЧИНИ НЕ ПРИСУСТВУВА НА СЕДНИЦАТА НА ГРАДСКОТО СОБРАНИЕ

0
159

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска денеска не присуствува на 21-та седница на Градското собрание од здравствени причини.

Ова го истакна претседавачот на Советот на Град Скопје, Трајко Славески, кој истакна дека добил порака од Арсовска дека не може да присуствува на денешната седница.