АРСОВСКА : ОЈО ДА ОТВОРИ ИСТРАГА ЗА ПЕРИНСКИ, СКОПЈЕ ЌЕ ДОБИЕ КОЛЕКТОР, РАБОТИМЕ НА ТОА СО ИНСТИТУЦИИТЕ

0
299

Градоначалничката на град Скопје за ,,360 степени” на ТВ Алсат : ,,ОЈО да отвори истрага за Перински, Скопје ќе добие колектор, работиме на тоа со институциите”.