АРСОВСКА: НЕ СУМ СЕ ЗАКАНУВАЛА НА ПРЕТСЕДАТЕЛКАТА НА ССК, ЈАС СУМ ТАА ШТО Е ЦЕЛ НА ЗАКАНИ И ТОА ОД ЛИДЕРИ НА ПАРТИИ

0
274

Данела Арсовска на ,,360 степени”: “Политичка манипулација и црна пропаганда пртив мене се шпекулациите дека сум се заканувала на претседателката на ССК, јас сум таа што е цел на закани, и тоа од лидерот на опозицијата! – Арсовска на Алсат М во емисијата 360 степени”.