АРСОВСКА : МИЦКОСКИ Е РАЗОБЛИЧЕН ДЕКА СТОИ ЗАД БЛОКАДАТА НА КОМУНАЛНА ХИГИЕНА

0
583

Од вечерва формиравме кризен штаб и ѓубрето што се натрупа од блокадата на комунална хигиена ќе биде ито расчистено,изјави вечерва градоначалничката на Скопје Санела Арсовска.Вечерва стана јасно кој ги организира и кој стои во блокадата за нерасчистувањето во Скопје.

Тоа го прави лично Мицковски со неговите градоначалници. Ви ветувам рече таа со кризниот штаб што го формиравме прво ќе го расчистиме ќубрето а потоа ќе расчистиме како што рече и со такви политичри каков што е Мицковски,

Арсовска на новинарите им покажа список на вработени во комунална хигиена во кој дури 40 лица од едно исто семејство котирале и земале со години плата од претптијатието.