АРСОВСКА: КАКО ШТО ГО БЛОКИРАА ЦЕЛ ГРАД ЗА ВИРТУЕЛЕН ДОЛГ, ШТО НЕ ГО БЛОКИРАА ВАКА КОГА СЕ МЕНУВАШЕ ИМЕТО НА ДРЖАВАТА?!

0
619
  • Како што го блокираа цел град за виртуелен долг, што не го блокираа вака кога се менуваше името на државата?!Градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска за Канал 5 во ,,Само Интервју”.