АРСОВСКА: ИМАМ ВТОР ПАСОШ ОСВЕН МАКЕДОНСКИОТ, АМА НЕ Е БУГАРСКИ ТУКУ ЧЕШКИ ПАСОШ БИДЕЈЌИ СУМ РОДЕНА ТАМУ

0
889

– Немам бугарски, но имам чешки пасош, затоа што сум родена во Чешка. Се обидов да тужам за клеветата но судот ми ја одби тужбата затоа што сум била функционер на јавна функција.