АРСОВСКА ЗА ИСТЕЧЕНИТЕ ДОГОВОРИ НА 120 ПАРТИСКИ ВОЈНИЦИ НА ВМРО-ДПМНЕ : ОТКАКО СЕ ВРАБОТИЈА НИТУ ЕДЕН ДЕН СО МЕСЕЦИ НЕ ОДЕЛЕ НА РАБОТА, ЗЕМАЛЕ ПЛАТА!

0
574
  • Никој не прашува како тоа луѓе земале плата а не оделе на работа ниту еден ден и тоа со месеци,Градоначалничката на град Скопје, Данела Арсовска за Канал 5 во ,,Само Интервју”.