АРСОВСКА ВЕЛИ ,,ПАРТИСКИ ВОЈНИЦИ КОНСТАТИРАЛЕ ДЕКА СКОПЈЕ Е ТАЖНО”, ПА ДА ЈА ПОТСЕТИМЕ ЈАВНОСТА КАКО БЕШЕ КОГА НЕ БЕШЕ ТАЖНО

0
463

Градоначалничката Арсовска, преку соопштение обвини дека партиските војници секоја година оркестрирани обвинуваат дека „Скопје е тажно“ и дека „Скопје нема да се накити“, но граѓаните кои се фотографираат со новогодишните украси го демантирале тоа, тврди таа.

Дали станува збор за партиски војници или за речиси цело Скопје, може да се види на следната објава:

Да бидеме искрени, досега не сме сретнале фотографија од оние кои се наменети за демантирање, како што вели Арсовска. Но, додека чекаме за некоја фотографија таква еве едно потсетување како изгледаше Скопје, пред да му се случи „Арсовска“:

Скопје 2021 година

Скопје 2020 година

Скопје 2019 година

Скопје 2015 година

Извор : СкопјеИнфо