АРСИМ ЗЕКОЛИ СО НОВА БОМБА ДО ДУИ : Ќе реагираат ли тврдокорните од ДУИ ако нивен омилен лидер го навреди пророкот Мухамед ?

0
598

Политичкиот аналитичар Арсим Зеколи преку фејсбук им поставил едно прашање на -тврдокорните муслимани- од редовите на ДУИ.

arsim-zekoli2

– Чисто од радозналост прашувам, како би реагирале тврдокорните муслимани како Теута Арифи, Бехидуџхудинудвхо Шехаб, Изет, Бујар Н. Османи, и другите, доколку, не знам, на пример некој од нивните омилени лидери опцуе или навреди некоја света муслиманска фигура? Еве на пример пророкот Мухамед а.с.?, прашува Зеколи.

Тој не прецизирал дали оваа прашање го поставил врз основа на некој снимен разговор меѓу челниците на горенаведената партија, а која се наоѓа меѓу бомбите на опoзцијата, или станува збор за нешто друго.

Фејсбук статус на Арсим Зеколи, преведен и објавен во Лајм