АРМИЈАТА ОДНЕСЕ ПАКЕТИ СО ХРАНА ВО ОТСЕЧЕНИТЕ СЕЛА КАДЕ СЕ СНИМАШЕ МЕДЕНА ЗЕМЈА СО АТИЏЕ

0
245

Армијата доаѓа на помош! Хуманитарни пакети за жителите на планинските села Шашаварлија и Почивало, до кои поради завеаниот пат не може да се стигне со друг вид возила освен со нашите. Секогаш подготвени за поддршка на цивилното население!

Фејсбук статус на Радмила Шеќеринска, министерка за одбрана.