Апел на Зоран Заев до јавноста: Слушам дека режимот се заканува на членството да присуствува на митингот во недела, не му се плашете КРИМИНАЛЕЦОТ Е ГОТОВ!!!

0
504

zoranzaevapel

Уште еднаш…!!!!
Ме информираат од сите краишта на државава, дека се прават силни притисоци, закани со бркање од работа на вработени во државните институции како и на нивни блиски роднини, се со цел да присуствуваат на митингот кој е закажан од страна на КРИМИНАЛЕЦОТ Груевски и неговата банда.
‪#‎апелирам‬…!!!!! До ситте слободоумни и чесни граѓани, луѓе кој си ја сакаат земјата, луѓе кои не сакаат да бидат соученици на оваа криминална банда која ја има узурпирано слободата на луѓето, која ја имаат ставено во заложништво државата; #АПЕЛИРАМ..! Не одете со сила никаде, не ви можат ништо, несмеат да ве истераат од работа, НЕ СЕ ПЛАШЕТЕ…!! ГОТОВИ СЕ..!!
И ТИЕ ТОА ГО ЗНААТ…!!!

ПС…Ве молам ширете ја оваа порака
Вкључете се во заштита на нашите сограѓани…!!!