АПАСИЕВ СЕ ВОЗИ ВО ЈСП : СКРОМЕН ПОЛИТИЧАР, ВИСТИНСКА ШТЕТА ШТО Е НАЦИОНАЛ – СОЦИЈАЛИСТ И ЗАЉУБЕН ВО ПУТИН И КРЕМЉ, ВАКА ИСПАЃА САМО МАКЕДОНСКИ ШЕШЕЉ!

0
484

Народниот пратеник Апасиев се вози у бус накај Водно како секој обичен граѓанин.
А не во скапи мерцедеси како другите. 😉

#ДецаНаТранзицијата

Навистина е штета што овој учен човек од сиромашна фамилија не беше малку по нормален и не толку радикален со омраза кон Албанците и кон западот, ќе беше одличен иден лидер на земјата, некој вид на македонски Ципрас, но засега е само македонски Шешељ!