АПАСИЕВ И КРМОВ ПРОДОЛЖИЈА И ПО ПАУЗАТА ДА КРШАТ ВО СОБРАНИЕ, ЈА НАПАДНАА И СЕКРЕТАРКАТА ИВАНОВА

0
463

 

По хаосот на седницата за измени на Деловникот каде Крмов од Левица кршеше компјутери, а по Мисовски фрлаше хартија. Каде подоцна Апасиев го удри со хартија по главата Мицовски а потоа двајцата ја нападнаа и секретарката Иванова.