Апасиев е тежок скандал мајстор! Ваков преварант, фолирант и лажов, оваа земја не познава

0
627

Апасиев е тежок скандал мајстор! Ваков преварант, фолирант и лажов, оваа земја не познава. Нека ги каже луѓето со име и презиме кои наводно му се заканувале, во спротивно создава еден шум кој предизвикува тешки клевети кои се на ниво на кривични дела. Башка го обвинува Заев за неверојатни суми на пари. Чим зине – клевети. За овие клевети на пратеници кои преминувале во СДСМ, Обвинителството треба да си преземе мерки.

Освен што ТОЈ се напика у Собрание, каква директна корист има земјата од лудата Левица?

Фејсбук статус на Ненад Јовановиќ.