АПАСИЕВ ГО ПОГОДИ МИСОВСКИ СО ХАРТИЈА ВО ГЛАВА

0
284

Во текот на денешната собраниска  седница кога Крмов од Левица го кршеше лаптопот и по Мисовски фрлаше хартија, во инцидентот се вмашеа и Аоасиев кој со хартија го погоди Мисовски.