АНТОНИО МИЛОШОСКИ ОБЈАВИ ИЗЈАВА ОД ЏЕВДЕТ ХАЈРЕДИНИ

0
220

Пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски на социјалната мрежа Х објави изјава на Џевдет Хајредини.