АНТИ ВАКСЕР НЕ СЕ ПЛАШИ ОД СМРТТА ТУКУ ДЕКА НЕМА ВО КАФАНА ДА ГО ПУШТАТ: НЕ МОЖАМ ДА ИДАМ ВО КАФАНА, ЗАТОА СЕ ВАКЦИНИРАВ!

0
628

– Не можам да идам у кафана, кладилница или стадион, па каде ќе идам?!

Анти – ваксер за Телма објаснува зошто решил да се вакцинира. А денеска над 1000 ново заразени и 20 мртви!