АНТИ ВАКСЕРИТЕ ГО ПЛАЌААТ ДАНОКОТ НА ДАРВИН – МАСОВНО СЕ УБИВААТ СО СВОЈАТА ГЛУПОЌА

0
877

Данокот на Дарвин кој го плааќаат анти ваксерите прикажан низ една стрип фотка кои се убиваат со својата глупоќа и теоријата на обратното и ненормалното.