АНТИЧКИТЕ ТАЛИБАНЦИ ОД ДВИЖЕЊЕТО ,,БОЈКОТИРАМ” ЌЕ СЕ ПОТЕПАА ДА БЕА ЕДЕН ДО ДРУГ ПОБЛИЗУ : ИСУС Е НАШ БРАТ КОЈ Е МАКЕДОНЕЦ, ШТО ИМА НИЕ ОД СРБИТЕ ДА БАРАМЕ АФТОКЕФАЛНОСТ?!

0
396

Талибанците од движењето ,,Бојкотирам” на нивниот лајф стрим ќе се заколеа да беа поблизу за Исус и барањето афтокефалност од СПЦ, па Исус бил македонец па како сме смееле да бараме тоа од Српската Православна Црква и слични дрн дрн јариња.