АНКЕТА: АЛБАНЦИТЕ ВЕРУВААТ ВО СДСМ И ЗОРАН ЗАЕВ

0
686

Утре да има избори албанците ќе гласаат за СДСМ и Зоран Заев,околу 34% додека за ДУИ само 16%,и за ВМРО-ДПМНЕ едвај 1%

 

Извор: inboxmediamk.wordpress.com