Анимираниот „Spies In Disguise“ доби втор трејлер

0
751

Вил Смит го позајмува гласот на супер шпионот Ленс Стерлинг, кој е сосема спротивен од научникот Волтер Бекет (Том Холанд). Настаните одат во неочекуван пресврт, и двајцата се принудени да се здружат во заедничка мисија која бара трансформација на Ленс во храбар, бестрашен гулаб.

Во останатите улоги гласовите ги позајмуваат Бен Менделсон, Карен Гилан, Рашида Џонс, Маси Ока и други.

Премиерата е закажана за 25 декември.