АНЕ ЛАШКОСКА ОД ПРИЛЕП ОПАСНА, ПОКАЖА НАЈГОЛЕМА АРОГАНЦИЈА И ВМРОВШТИНА: СЕ ИСПОКАРА СО ПОЛА ПАРЛАМЕНТ, ГО НАВРЕДИ ЏАФЕРИ, ГО ОМАЛОВАЖИ КОЛЕГАТА МИЛЕ ТАЛЕВСКИ ОД ПРИЛЕП

0
1724

Ане Лашкоска го навреди спикерот Талат Џафери, го нарече ОНОЈ ЧОВЕК, на што реагираше и Џафери и рече дека има име и презиме и како ќе изгледа ако он и се обраќа со ОНАА ПРАТЕНИЧКА?!

Но пратеничката од Прилеп не застана тука, колегата од Прилеп Миле Талески кого го спореди со мало детенце на кое Заев ќе му пише петка на рачето.

Извира аровганција и радиоактивна вмровштина од Ане Лашкоска затоа ќе им треба уште 4 години за да се малце цивилизираат и смират уште мислат дека се на власт.