АНДРЕЈ УТРЕ ВО 12 ЧАСОТ ЌЕ ДЕТОНИРА БОМБА КОЈА ЌЕ ГО ОТКРИЕ СРАМОТ НА ДУИ И ДПМНЕ: Шокантната вистина за спомениците на албанските дејци од Скопје 2014-та!

0
1398

andrej bomba spomenici