АНДРЕЈ ПЕТРОВ : СДСМ ЈА ПЛАТИ ЦЕНАТА ЗА ГЛУПИРАЊЕТО НА ДУИ А ВМРО ГО КРЕНА ГОРЕ И ВИСОКО

0
259
  • На еден од моите соговорници пред изборите му кажав дека нивниот начин на однесување толку ќе го спушти СДСМ долу, СДСМ ќе ја плати цената што ВМРО ќе отиде толку горе и толку високо а ДУИ нема да биде никаков фактор во составување на новата влада, токму тоа и се случи.

Андреј Петров во Канал 77.